Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2007

Προωθούμε το Διάλογο. Λέμε Παρών
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΥΜΑΝΙΣΜΟ
E-mail : prodial@gmail.com
E. : globala.blogspot.com

18. Δεκέμβρη 2007

«Να μάθουμε,
επιτέλους αδερφέ μου,

να κουβεντιάζουμε

ήσυχα, ήσυχα κι’ απλά»


Γιάννης Ρίτσος


Αγαπητοί επισκέπτες !
Αγαπητοί συνομιλητές !
Αγαπητοί φίλοι !

Η Πρωτοβουλία Διαλόγου για ένα Νέο Ουμανισμό εκφράζει σε όλους, με αφορμή την πορεία του κόσμου από το κακό στο χειρότερο και το πέρασμα στο 2008, τις ευχές της για προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία και για ένα καλύτερο κόσμο.
Επειδή όμως οι ευχές δεν αποδίδουν, γιατί αντικειμενικά δεν έχουν αποδέκτη, γι' αυτό προτείνει ο καθένας μας να γίνει δημιουργός ενός πυρήνα διαλόγου στο άμεσο συγγενικό, εργασιακό και φιλικό περιβάλλον του πάνω σε ειδικά, τοπικά-επαγγελματικά και γενικά-εθνικά-οικουμενικά θέματα.
Εμείς ξεκινήσαμε ένα τέτοιο διάλογο και φιλοδοξούμε στην πορεία να συναντηθούμε και να συνεργαστούμε με ανάλογες πρωτοβουλίες.
Φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στη συνειδητοποίηση της ανάγκης να μιλάμε μεταξύ μας και για τα προβλήματα που αφορούν τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας, γιατί πιστεύουμε πως μόνο έτσι μπορούμε, να παρέμβουμε και με τη δράση μας να βελτιώσουμε τη ζωή μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο αντάξιο των αγώνων, της προσφοράς και των προσδοκιών μας. Γι' αυτό αρκούμαστε στην ευχή ΚΑΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.

Για την Πρωτοβουλία Διαλόγου


για ένα Νέο Ουμανισμό

Κώστας Λάμπος
Δημήτρης Πράτσος
Γρηγόρης Βαλλιάνος
Μιχάλης Μπερδελής
Αλέξανδρος Μάντζαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: